• -13%
    Ng-Baby Skötbädd De lux Stjärna Röd

NG-Baby

Ng-Baby Skötbädd De lux Stjärna Röd

Ng-Baby Skötbädd De lux Stjärna Röd är en praktisk och stilren skötbädd från NG-baby med frottéunderlägg. Skötbädden ar en kärna av skumgummi och tyget är behandlat för att stå emot väta. Ett frottéunderlägg ligger uppe på skötbädden. 

429 kr 495 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 4707960

Produktinformation


Ng-Baby Skötbädd De lux Stjärna Röd är en lyxigare och mer komfortabel skötbädd med frottéunderlägg samt en kudde fastsatt med kardborre. Frottéunderlägget är avtagbart. Skötbädden har en dragkedja på sidan så att du lätt kan ta av tyget och tvätta 40 grader i maskin.

Mått:67 x 50 cm.

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden