• -7%
    Ng-Baby Skötbädd De lux Royal

NG-Baby

Ng-Baby Skötbädd De lux Royal

Ng-Baby Skötbädd De lux Royal är en trendig skötbädd från det populära svenska märket Ng-Baby. Skötbädden är sydd i ett tyg som är behandlat för att stå emot väta. Uppe på skötbädden ligger ett skötunderlägg i frotté som du lätta kan ta av och tvätta i maskin. Skötbädden passar till de flesta skötbord. Kan även läggas på en stadig bänk tex på toaletten eller i tvättstugan. Finns i flera fäger och mönster. Skötbädden är svensk tillverkad.

459 kr 495 kr
Slutsåld

Färg

Art nr: 4707-335

Produktinformation


Skötbädd DeLuxe är en lyxigare och mer komfortabel skötbädd med frottéunderlägg samt en kudde fastsatt med kardborre. Frottéunderlägget är avtagbart. Skötbädden har en dragkedja på sidan så att du lätt kan ta av tyget och tvätta 40 grader i maskin. Svensk tillverkad Mått:67 x 50 cm.

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden