• -12%
    Ng-Baby Skötbädd Ergonomisk Stjärna Röd

NG-Baby

Ng-Baby Skötbädd Ergonomisk Stjärna Röd

Ng-Baby Skötbädd Ergonomisk Stjärna Röd är en mjuk och formbar skötbädd från Ng-Baby. Skötbädden har en innerpåse som är fylld med stryrolitkulor. Yttertyget är akrylbelagt och avtagbart och går att tvätta i maskin. 

349 kr 395 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 4704-960

Produktinformation


Ng-Baby Skötbädd Ergonomisk Stjärna Rödär ergonomisk skötbädd från Ng-Baby. Skötbädden har en innerpåse som är fylld med stryrolitkulor. Yttertyget är akrylbelagt och avtagbart och går att tvätta i maskin. Skötbädden passar på de flesta skötbord och bänkar. Kan även användas som en extra bädd i sängen mellan föräldrarna. Går även att lägga i soffan.

Finns i flera färger.

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden