• -23%
    Dooky Solskyddsgardin Blå Stjärna

Dooky

Dooky Solskyddsgardin Blå Stjärna

Dooky Solskyddsgardin Blå Stjärna är en praktisk solgardin som skyddar din bebis från den starka solen. Smidig att använda på babyskyddet, barnvagnen och sulkyn. Ringar medföljer som du fäster  gardinen med så den inte flyger iväg vid blåsigt väder.

199 kr 259 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 126609

Produktinformation


Dooky Solskyddsgardin Blå Stjärna skyddar din bebis från den starka solen. Smidig att sätta fast å suffletten. Ringar medföljer så gardinen inte flyger iväg vid blåsigt väder.

Den enkla, snabba och snygga lösningen som skyddar ditt barn mot sol, regn och vind. Dooky är smidig att ha med sig överallt och kan användas i många år. Passar till babyskyddet, liggvagnen, sittvagnen och den smidigare sulkyn man har med sig på resa. Oavsett modell kan du använda din Dooky!
Bångstyriga paraply, filtar utan fästanordningar eller jackor som inte släpper in tillräckligt med luft är ett minne blott! Dooky är den praktiska och snygga lösningen!


The Original Dookys unika egenskaper:
• Skyddar mot sol, vind, regn och snö.
• Utmärkt UV skydd, upp till UPF 40+!
• Passar alla modeller och fabrikat
• Justerbar i höjd tack vare praktisk kardborre
• Tvättbar i maskin

Finns i flera färger.

Tillbehör

Dooky

dooky logo

Dooky gör smida och praktiska produkter till barnvagnen. Solgardiner och och en smidig buggy bar så tta man kan styra barnvagnen med en hand.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden