• -13%
    Färg & Form Barnvagnsdraperi Moln rosa

Färg och Form

Färg & Form Barnvagnsdraperi Moln rosa

Färg & Form Barnvagnsdraperi Moln rosa är ett draperi som du smidigt fäster på suffletten på din barnvagn med hjälp av plastringar som följer med. Barnvagnsdraperiet skyddar din bebis mot den starka solen och ger lugn och ro. Tänk på att alltid lämna glipor på sidorna så det inte blir för instängt i barnvagnen. Materiel 100% öko-tex certifierad bomull. Tvättas i 40 grader i maskin.

199 kr 229 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 419011

Produktinformation


Färg & Form Barnvagnsdraperi Moln rosa är ett smidigt och snyggt barnvagnsdraperi från Färg & Form. Barnvagnsdraperiet fästes smidigt på barnvagnens sufflett med hjälp av plastringar som följer med. Material: 100% öko-tex certifierad bomull Tvättråd: 40 grader maskintvätt.

Tillbehör

Färg och Form

färg och form logo

Färg & Form Sweden designar och marknadsför inredningsprodukter med ett tydligt nordiskt formspråk. Deras utbud är indelat i fyra sortiment; ERNST, HOME, KIDS och MOZ.
KIDS är en kollektion med barnrumsinredning och babykläder. Barnrumsinredningen finns i fyra olika grafiska mönster och i flera glada färgskalor. Ett av mönstren är det tidlösa mönstret Moln, som ritades av Gunila Axén redan 1967 har blivit ett av Sveriges mest välkända och långlivade. Moln finns även som barnkläder i hela fem färger; rött, blått, grått, svart och rosa.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden