Skip Hop

Skip Hop Stroller Shade Solskydd

Skip Hop Stroller Shade Solskydd är funktionellt med ett reflekterande nät-tyg som andas och ger 85% UV skydd. Man fäster det enkelt med clips i suffletten och det passar de flesta vagnar.

299 kr 359 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 22132-1

Produktinformation


Skip Hop Stroller Shade Solskydd är funktionellt med ett reflekterande nät-tyg som andas och ger 85% UV skydd. Man fäster det enkelt med clips i suffletten och det passar de flesta vagnar. På solskyddet finns det ett fönster som går att rulla upp om man så önskar. Solskyddet är perfekt att ha när barnet exempelvis ska sova och man vill minska ljusinsläppet. Man kan även använda detta på bilbarnstolen. Skip Hop Stroller Shade solskydd är även fritt från PVC och ftalater. 

 

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden