• -24%
    Baby Björn Resesäng Light Mörkblå Mesh

Baby Björn

Baby Björn Resesäng Light Mörkblå Mesh

Baby Björn Resesäng Light Mörkblå Mesh är en praktisk och väldigt lätt resesäng från Baby Björn. Resesängen väger endast 5 kg och är smidig att ha med på resan. En skön madrass ingår så barnet kan sova gott.

1755 kr 2299 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 040213

Produktinformation


Baby Björn Resesäng Light Mörkblå Mesh är den perfekta sängen att ta med på resan. Den väger endast 5 kg och du fäller upp den i en enda rörelse. Den tillhörande transportväskan är lika smidig som en vanlig väska. Lättare än så här blir det inte att sova borta med små barn.
De behändiga handtagen på transportväskan gör den lika smidig att ta med sig som en vanlig väska. Resesängen har en genomtänkt design och tar lite plats i rummet.

BABYBJÖRN Resesäng Light fälls upp i en enda rörelse. När den inte används fäller du enkelt ihop den och transporterar eller förvarar den i väskan.

Den rejäla madrassen ser till att resesängen står stadigt på golvet. De inåtlutande väggarna skapar en ombonad känsla och resesängens mjuka tyger är sköna mot barnets hud.

Man kan enkelt ta av både madrassöverdraget och sängtyget för att tvätta i tvättmaskin. 

Mått
Madrass: 60 cm x 105 cm x 4 cm.
Insida botten: 82 cm x 112 cm x 60 cm.
Hopfällt läge: 60 cm x 49 cm x 14 cm.

 

Baby Björn

baby björn

BabyBjörn är alltjämt ett svenskt familjeföretag, men produkterna finns idag över hela världen och den ursprungliga affärsfilosofin har visat sig vara hållbar, precis som produktkvalitén. Trender må ha kommit och gått, men små barns behov av trygghet och närhet har inte förändrats. Vid det här laget har fler än trettio miljoner barn blivit burna i BABYBJÖRN bärselar av sina mammor och pappor. Det är ett stort förtroende vi fått och vi är oerhört stolta över att ha kunnat bidra till att föra föräldrar och barn närmare varandra – lika mycket nu som när allt en gång började.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden