• -17%
    Färg & Form Cozy Bed ECO Vit

Färg och Form

Färg & Form Cozy Bed ECO Vit

Färg & Form Cozy Bed ECO Vit är en ekologisk babybädd med upphöjd kant så att barnet inte kan rulla ut. Perfekt att ha i sängen eller på soffan. Gjord på 100% ekologisk öko-tex-certifierad bomull.

549 kr 659 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 418201

Produktinformation


Färg & Form Cozy Bed ECO Vit är en ekologisk babybädd med upphöjd kant så att barnet inte kan rulla ut. Perfekt att ha i sängen eller på soffan. Vid fotändan sitter det snören som gör att man kan göra den större eller mindre. Gjord på 100% ekologisk öko-tex-certifierad bomull. Tyget är öko-tex certifierat, vilket innebär att det inte innehåller några ämnen som är farliga för hud och hälsa. 

Material: 100% ekologisk öko-tex-certifierad bomull, fyllning 100% polyester/microfiber
Mått: 67 x 40 x 10 cm
Tvättråd: 40º

Tillbehör

Färg och Form

färg och form logo

Färg & Form Sweden designar och marknadsför inredningsprodukter med ett tydligt nordiskt formspråk. Deras utbud är indelat i fyra sortiment; ERNST, HOME, KIDS och MOZ.
KIDS är en kollektion med barnrumsinredning och babykläder. Barnrumsinredningen finns i fyra olika grafiska mönster och i flera glada färgskalor. Ett av mönstren är det tidlösa mönstret Moln, som ritades av Gunila Axén redan 1967 har blivit ett av Sveriges mest välkända och långlivade. Moln finns även som barnkläder i hela fem färger; rött, blått, grått, svart och rosa.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden