• -15%
    Färg & Form Cozy bed Skummis natur/röd

Färg och Form

Färg & Form Cozy bed Skummis natur/röd

Färg & Form Cozy bed Skummis Natur/röd är ett babynest som man kan lägga i spjälsängen, soffan eller i föräldrarnas säng. 67x40 cm med en kant som är 10 cm hög.

595 kr 699 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 418602

Produktinformation


Färg & Form Cozy bed Skummis Natur/röd är ett babynest som man kan lägga i spjälsängen, soffan eller i föräldrarnas säng. 67x40 cm med en kant som är 10 cm hög. Cozy bed ger tryggheten att bebisen inte kan trilla ner. I fotänden kan man tra åt efter bebisens storlek. DEn är gjord på 100 % ekologisk bomull med fyllning som är 100 % Polyester . 

Alla material är godkända och märkta, OEKO-TEX® Standard 100 & Organic Textlie

Material: 100 % ekologisk bomull
Fyllning: 100 % Polyester 
Märkning: OEKO-TEX® Standard 100 & Organic Textlie
Tvättråd: 40°C
Mått: 67x40 cm, kanten är 10 cm hög

Tillbehör

Färg och Form

färg och form logo

Färg & Form Sweden designar och marknadsför inredningsprodukter med ett tydligt nordiskt formspråk. Deras utbud är indelat i fyra sortiment; ERNST, HOME, KIDS och MOZ.
KIDS är en kollektion med barnrumsinredning och babykläder. Barnrumsinredningen finns i fyra olika grafiska mönster och i flera glada färgskalor. Ett av mönstren är det tidlösa mönstret Moln, som ritades av Gunila Axén redan 1967 har blivit ett av Sveriges mest välkända och långlivade. Moln finns även som barnkläder i hela fem färger; rött, blått, grått, svart och rosa.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden