• -17%
    NG Baby Mood Sovpöl Graphite grey

NG-Baby

NG Baby Mood Sovpöl Graphite grey

NG Baby Mood Sovpöl Graphite grey är en supermysig sovpöl som ingår i den härliga serien Mood från varumärket NG Baby. Perfekt att ha exempelvis på golvet eller i sängen och ni vet att bebisen inte kan rulla ut.

995 kr 1195 kr
Slutsåld

Färg

Art nr: 70500-035

Produktinformation


NG Baby Mood Sovpöl Graphite grey är en supermysig sovpöl som ingår i den härliga serien Mood från varumärket NG Baby. Perfekt att ha exempelvis på golvet eller i sängen och ni vet att bebisen inte kan rulla ut. Material i 100% linne vilket blir mjukare och mjukare allteftersom det används och tvättas. Linnematerialets egenskaper är svalkande när det är varmt och värmande när det är kallt. Överdraget går att tvätta i maskin i 40° och botten på sovpölen kan men enkels torka av med en fuktig trasa. Sovpölens innerpåse är fylld med styrolitkulor vilket gör den mjuk och extra mysig. Det finns flera härlig jordnära färger att välja mellan. Matcha gärna med andra produkter till barnrummet i denna linne serie. 

Mått:
H16 cm x B52 cm  x L63 cm

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden