• -14%
    NG-Baby Sovpöl Vit

NG-Baby

NG-Baby Sovpöl Vit

NG-Baby Sovpöl Vit är en praktisk, mjuk och skön sovpöl från Ng-Baby. Sovpöl är en liten smidig säng som du kan lägga mellan föräldrarna i dubbelsängen. Sovpölen går även att lägga i spjälsängen för att göra den lite mer ombonad. Fungerar även som resesäng. Smidig att ta med sig. Rejäla frigolitfyllda kuddar runtom säkerställer att bebisen vilar tryggt och ombonat. Madrass i botten gör det mjukt och skönt. Allt tyg är avtagbart och tvättbart i maskin.

599 kr 699 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 8235-055

Produktinformation


Mysig sovpöl från Ng-Baby. En liten säng för bebisen det första halvåret. Passar bra mellan föräldrarna i dubbelsängen eller i spjälsängen för att göra det extra ombonat. Fungerar även som resesäng. Rejäla frigolitfyllda kuddar runtom säkerställer att bebisen vilar tryggt och ombonat. Madrass i botten gör det mjukt och skönt. Allt tyg är avtagbart och tvättbart i maskin. - Yttermått ca 78x52 cm - Innermått ca 70x37 cm NY STÖRRE MODELL

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden