• -17%
    Troll Nicole juniorsäng vit

Troll

Troll Nicole juniorsäng vit

Troll Nicole juniorsäng vit är en praktisk juniorsäng med sänkbar sida. Perfekt att använda när ditt barn växt ur spjälsängen. Finns endast i vitt.

1990 kr 2395 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: TDB-NC0357

Produktinformation


Troll Nicole juniorsäng vit är en praktisk juniorsäng med spjälor. Den ena sidan är sänkbar. 

Mått: H735xB1456xD788 mm
Bäddmått: 140x70 cm

Madrass och bäddutrustning ingår ej utan går att köpa separat.

Material: Björk.

Färg: Vit.

Skickas med DHL, se köpvilkor*

Troll

troll logo

Troll möbelserie håller riktigt hög kvalitet och hjälper dig att inreda barnrummet. På Troll tänker man på kvalitet och funktionalitet. 
HISTORIA
Den första Troll-fabriken startades 1994 i Smiltene, Lettland, med tillverkning av sängar. Där arbetade endast 20 personer som tillverkade 200 sängar per månad. Idag har Troll över 400 anställda i två stora fabriker som producerar mer än 15 000 baby- och barnprodukter varje månad. Troll Nursery-produkter säljs i över 30 länder.
PRODUKTER
Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitéts krav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.
MILJÖN
På Troll tar man ansvar för miljön. I produkterna används vattenbaserad färg och lim. Troll återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna och man har arbetat fram ett eget återvinningssystem till även färg och lim. Troll jobbar aktivt med att förbättra miljöpåverkan.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden