• -25%
    Troll Sun Panel Spjälsäng  vit

Troll

Troll Sun Panel Spjälsäng vit

Troll Sun Panel spjälsäng vit 60*120cm är en trendig spjälsäng från Troll. Den har tre olika madrasslägen och en snygg design med rundade hörn. 

2695 kr 3595 kr
I lager
Köp
Art nr: COT-SU0314vit

Produktinformation


Troll Sun Panel spjälsäng är en trendig och snygg spjälsäng. Den har tre olika madrasslägen. Troll möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna och testas i flertal testinstitut. mått: H850xB1256xD661mm madrassmått: 1200x600 mm Färg:Vit Skickas med DHL, se köpvilkor*

Troll

troll logo

Troll möbelserie håller riktigt hög kvalitet och hjälper dig att inreda barnrummet. På Troll tänker man på kvalitet och funktionalitet. 
HISTORIA
Den första Troll-fabriken startades 1994 i Smiltene, Lettland, med tillverkning av sängar. Där arbetade endast 20 personer som tillverkade 200 sängar per månad. Idag har Troll över 400 anställda i två stora fabriker som producerar mer än 15 000 baby- och barnprodukter varje månad. Troll Nursery-produkter säljs i över 30 länder.
PRODUKTER
Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitéts krav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.
MILJÖN
På Troll tar man ansvar för miljön. I produkterna används vattenbaserad färg och lim. Troll återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna och man har arbetat fram ett eget återvinningssystem till även färg och lim. Troll jobbar aktivt med att förbättra miljöpåverkan.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden