• -27%
    Inovi Cocoon Svart Resesäng

Inovi

Inovi Cocoon Svart Resesäng

Inovi Cocoon Svart är en smidig resesäng som står på ben. Detta gör att barnet ligger högre i resesängen och man behöver inte böja sig lika mycket. Perfekt att flytta med sig.

875 kr 1195 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 41100-07

Produktinformation


Inovi Cocoon Svart är en praktisk och smidig resesäng som passar utmärkt att ha på resan. Den väger bara 3,7 kg och är smidig att flytta runt både uppfälld som ihopfälld. Inovi Cocoon passar utmärkt när man ska åka på utlandssemester eller iväg över helgen. Konstruerad efter IATA´s rekommenderade mått för kabinväskor vilket gör att man kan ha den som handbagage på flygplan. Underlättar om man har en lång transfer. Resesängen har ett inbyggt myggnät som man enkelt fäller upp. Det inbyggda myggnätet släpper igenom luft men håller krypen borta. Passar även utmärkt att ha den utomhus. Detta sitter även på sidorna så att man kan se in och barnet kan titta ut. På så sätt har man koll på sitt barn utan att behöva stå rakt över. Inovi Cocoon Svart har en snygg design i beige färg med en snygg silvrig ram. Cocoon är tillverkad av aluminium vilket skiljer sig från de flesta resesängar. Detta gör att man kan hålla nere vikten och få en stabil och stadig ram som inte rostar. Detta gör att den står väldigt stadigt på plant underlag och barnet kan fritt rulla runt. Barnet kommer även upp och ligger inte nära marken. På så sätt undviker man drag längs golvet eller nyfikna småhundar och andra husdjur. Resesängen kan användas från födseln till att barnet är ca 6 månader. Detta är så att barnet inska ska klättra ur eller trilla ner från den. När ditt barn kan börja häva sig upp från sängen är det dags att byta till en större. Maxbelastningen är 10 kg. Mjuk madrass som skyddas av ett avtagbart och tvättbart madrass-skydd (var noga med tvättråd för längsta hållbarhet.) Alla textilier är lyxiga och är godkända enligt Öko-Tex Standard och innehåller därmed inga hälsovådliga ämnen som kan skapa allergier eller astma. Med din Inovi Cocoon Svart kan du göra resan till en njutning och inte behöva oroa dig om ditt barns sömn. Tar inte mycket plats i bagageluckan och är enkel att bära med sig. Då kan man slänga upp den nästan överallt! FAKTA: Rekommenderas från 0-6 månader ca eller tills dess att din bebis kan sitta upp eller klättra ur resesängen. Max belastning: 10 kg. OBS! Lägg inte en extra madrass i resesängen. Testad enligt Europeisk standard: EN:1130 Vikt: 3,7 kg Mått uppfälld: Längd 85 x Bredd 47 x Höjd 59 cm Mått ihopfälld: Längd 46 x Bredd 41 x Höjd 13 cm Yttertyger: 100% Polyester. Tvättråd madrass-skydd: 30ºC handtvätt Inovi

Tillbehör

Inovi

inovi logo

Här hittar ni alla våra Inovi produkter. Som sittdynor i memory foam, lära gå stolar, babysitter och matstolar. Inovi har praktiska barnartiklar för dom minsta. Inovi håller väldigt bra kvalité på sina produkter, privärda, testade och godkända.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden