Troll

Troll Scandy Retro Vagga Vit

Troll Scandy Vagga Vit är en superfin, trendig och modern liten säng från Troll. Denna lilla säng är perfekt att börja använda från nyfödd upp till ca 6månader. Den är vitlackad och benen är i trä. Stilen är retro och det finns även spjälsäng, garderob och skötbyrå i samma serie.

1995 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: SWC-RE0575

Produktinformation


Troll Scandy Retro Vagga Vit är en superfin, trendig och modern liten säng från Troll. Denna lilla säng är perfekt att börja använda från nyfödd upp till ca 6månader.  Långsidan har släta, breda spjälor som ger god uppsikt över barnet och den runda mjuka formen skapar en mysig känsla. De täckta sidorna har en vackert arbetad panel med snygg finish.

 Materialet är vitlackad björk och mdf tillsammans med lätt utställda ben i björk som behandlats med naturvax i nyans av teak.

OBS! Den vaggar ej utan står stabilt på golvet med de fyra snygga benen i trä.

  • Snygg och funktionell design
  • Enkel montering utan verktyg
  • Lätt utställda ben i björk som behandlats med naturvax
  • Mått Längd: 94.6 cm | Bredd: 45 cm | Höjd: 83,5 cm
    Benens höjd – från golv till underrede: 48 cm
  • Madrassmått Längd: 89 cm | Bredd: 39 cm
  • Skötsel Torka med en fuktig trasa. Undvik starka rengöringsmedel eller slipmedel.

Tillbehör

Troll

troll logo

Troll möbelserie håller riktigt hög kvalitet och hjälper dig att inreda barnrummet. På Troll tänker man på kvalitet och funktionalitet. 
HISTORIA
Den första Troll-fabriken startades 1994 i Smiltene, Lettland, med tillverkning av sängar. Där arbetade endast 20 personer som tillverkade 200 sängar per månad. Idag har Troll över 400 anställda i två stora fabriker som producerar mer än 15 000 baby- och barnprodukter varje månad. Troll Nursery-produkter säljs i över 30 länder.
PRODUKTER
Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitéts krav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.
MILJÖN
På Troll tar man ansvar för miljön. I produkterna används vattenbaserad färg och lim. Troll återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna och man har arbetat fram ett eget återvinningssystem till även färg och lim. Troll jobbar aktivt med att förbättra miljöpåverkan.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden