• -15%
    Candide Panda Babykudde Svart

Candide

Candide Panda Babykudde Svart

Candide Panda Babykudde Svart är en mjuk och smidig kudde med ergonomisk form för att förhindra platt-huvud (skall asymmetri), minimera kvävningsrisken och behålla nackens raka linje.

169 kr 199 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 1718

Produktinformation


Candide Panda Babykudde Svart är en liten, smidig och säker babykudde med ergonomisk form för att förhindra platt-huvud (skall asymmetri), minimera kvävningsrisken och behålla nackens raka linje. Kudden har en anatomisk urgröpning för att avlasta tryck babyns skalle och höjer inte huvudet nämnvärt. Den har ett fast innehåll av exklusiv ultramjuk viscoelastisk skum (memoryfoam). Viskoelasticitet har en unik tryckavlastande egenskap som är idealiskt mot babyns mjuka skalle, så att inga deformiteter uppstår. Fyllningen är dessutom formpressad och innehåller inga lösa partiklar som kan orsaka kvävning eller att babyn inandas sin egen utandningsluft. Överdraget är av behaglig jerseyfrotté i bomull. Kudden rekommenderas från nyfödd till ca 6 månader, då den kan användas som leksak. Efter 6 månader är babyns skalle hårdare, plötslig spädbarnsdöd och kvävningsrisken mindre, och babyn kan använda en kilkudde, alternativt ingen alls. Panda kudden är liten och smidig för att kunna ta med sig i barnvagnen, säng eller babysitter. Har babyn redan utvecklat skall asymmetri rekommenderar vi delta baby sidokudde eller babysleep. Mått 19x21cm. Hela kudden maskintvättas i 30 grader.

Tillbehör

Candide

candide logo

Candide är en av DeltaBabys kollektioner. Vältillverkada produkter som underlättar vardagen för både föräldrar och barn.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden