Skip Hop

Skip Hop Moonlight & Melodies Sängmobil Moln

Skip Hop Moonlight & Melodies Sängmobil Moln är en underbar sängmobil för de minsta. Mobilen har ett härligt ljus och projekterar även stjärnor i taket eller varför inte skimrande löv? Denna sängmobil finns i fler motiv. 

995 kr
I lager
Köp
Art nr: 22115-2

Produktinformation


Skip Hop Moonlight & Melodies Sängmobil Moln är en underbar sängmobil för de minsta. Mobilen har ett härligt ljus och projekterar även stjärnor i taket eller varför inte skimrande löv? Det finns åtta olika vaggvisor och även härliga naturljud att välja mellan vilket ger en mysig och rofylld känsla för bebisen. Barnvisor såsom Blinka lilla stjärna, Brahms vaggvisa, Rock-a-bye Baby m.fl. Naturljud av regnskog, syrsor, vågor o.s.v. Det medföljer en fjärrkontroll som gör det enkelt att starta och stänga av mobilen även utanför bebisens rum. Denna sängmobil finns i fler motiv. 

Fästes enkel på de flesta spjälsängar med kontrollpanel vänd mot insidan eller utsidan.

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden