• -9%
    Teddykompaniet Musikmobil Big Ears Kanin Rosa

Teddykompaniet

Teddykompaniet Musikmobil Big Ears Kanin Rosa

Teddykompaniet Musikmobil Big Ears Kanin Rosa är en mysig spelmobil i ljusa färger att hänga över sängen. I detta paket ingår en arm som man enkelt fäster på sängen eller vaggan.

299 kr 329 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 5347m

Produktinformation


Teddykompaniet Musikmobil Big Ears Kanin Rosa är en mysig spelmobil i ljusa färger att hänga över sängen. I detta paket ingår en arm som man enkelt fäster på sängen eller vaggan. Mysigt för barnet att ligga och kika på med spegel i mitten. 

För barnets säkerthet bör man avlägsna musikmobilen från sängen när barnet börjar kunna resa sig. Detta för att undvika att barnet trasslar in sig. 

Alla Teddykompaniets produkter är testade enligt gällande säkerhetskrav i Sverige och Europa. Märkningen är CE enligt EN71. Det innebär att samtliga produkter är: Barnsäkra – ögon, nos av plastknappar samt eventuella övriga detaljer är dragfasta. Sömmarna är testade. Eld- och flamsäkra – de kan inte fatta eld, materialet kan inte flamma upp. Material – för infärgning av plysch och övriga material har giftfria färger använts och plastdetaljer är gjorda av giftfri plastmassa.

Tillbehör

Teddykompaniet

teddykompaniet logo

Många av de mysigaste gosedjuren kommer från Teddykompaniet. Diinglisar som är söta och barnet kan leka med länge. Du hittar även mängder ar Diinglisar napphållare.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden