• -23%
    Skip Hop Zoo Nattlampa Apa

Skip Hop

Skip Hop Zoo Nattlampa Apa

Skip Hop Zoo Nattlampa Apa kan man enkelt bära med sig i det smidiga handtaget. Nattlamporna har även en automatisk timer där ljuset sakta avtar under 30 minuter. (Batterier medföljer er.)
 
 
229 kr 299 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 22112-2

Produktinformation


Skip Hop Zoo Nattlampa Apa kan man enkelt bära med sig i det smidiga handtaget. Nattlampan har även en automatisk timer där ljuset sakta avtar under 30 minuter. 
Zoo Nattlampa Fjäril har en stor av och på knapp som gör det enkelt för barnet att starta eller stänga av lampan. I lampan sitter det en LED lampa som inte blir varm.

Storlek 15x15x7 cm

Drivs med 3xAAA batterier ( OBS! medföljer ej.)

Skip Hop

skip hop logo

Skip Hop är ett designföretag från New York City som är otroligt duktiga på att designa produkter för nyblivna mammor och pappor. Ellen Diamant, som är en prisbelönt designer, började i början av 2000-talet att skapa Skip Hops första produkt en skötväska med alla nödvändiga funktioner och med ett unikt remsystem som gjorde att väskan lätt kunde hängas på en barnvagn. Det blev Skip Hops första skötväska - Duo. Det kommer hela tiden nya och spännande nyheter från Skip Hop så håll utkik när de dyker upp. 

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden