Zazu

Zazu PAM Sömntränare Blå

Zazu PAM Sömntränare Blå är en sömtränare och nattlampa från populära märket Zazu. Pam hjälper ditt barn att sova gott hela natten. Spelar vaggvisor via bluetooth och lyser tryggt i mörkret.

399 kr 499 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: ZA-PAM-02

Produktinformation


Zazu PAM Sömntränare Blå är en mysig pingvin som är en nattlampa och sömntränare på samma gång. Pam gör att ditt barn sover gott hela natten. När det är dags att sova kan du använda Pam till att spela vaggvisor eller en godnattsaga via bluetooth samtidigt som hon lyser tryggt med sitt lugnande ljus. Tidigt på morgonen fungerar Pam som en sömntränare som hjälper ditt barn genom att ändra färg för att visa när det är dags att gå upp (eller om man måste vänta lite till). Med Pam får både föräldrar och barn den extrasömnen som de så desperat längtar efter.

Pam erbjuder 5 olika färger på nattljuset, välj mellan rosa, vit, blå, röd och multifärgad. Nattlampan kan lysa hela natten eller stängas av automatiskt efter 30 minuter. Den trådlösa högtalaren ger dig möjlighet att spela upp en oändlig variation av sånger och berättelser för alla åldrar.

 • Sömntränare
  Färgen på lampan signalerar till ditt barn när det är OK att gå upp. Orange betyder att det är 30 minuter kvar. Grönt ljus betyder att nu är det OK att gå upp. Tiden för när barnet får gå upp ställer du själv in.
   
 • Trådlös högtalare
  Spela obegränsat med musik och sagor via den trådlösa högtalaren (bluetooth).
   
 • Välj själv färg på nattlampan 
  Välj mellan multifärgad, rosa, vit, blå eller röd.
   
 • Lysa hela natten eller automatisk avstängning
  Nattlampan kan vara tänd hela natten om den sätts i basen, annars stängs den av efter 30 minuter.

Zazu

zazu logo

Zazu gör produkter för barn som är pedagogiska, roliga och som ger barnet självförtroende.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden