• -13%
    NG-Baby Mood Sänghimmel Rose

NG-Baby

NG-Baby Mood Sänghimmel Rose

NG-Baby Mood Sänghimmel Rose gör barnrummet komplett. Häng upp den över sängen eller varför inte ha den som en myshörna i en del av barnrummet. Passar både spjälsäng eller juniorsäng.

1295 kr 1495 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 80100-006

Produktinformation


NG-Baby Mood Sänghimmel Rose gör barnrummet komplett. Häng upp den över sängen eller varför inte ha den som en myshörna i en del av barnrummet. Passar både spjälsäng eller juniorsäng. En helt fantastisk sänghimmel från NG Baby och produktserien Mood som är helt i 100% linne. Mixa och matcha med sängkläder, spjälskydd och andra produkter från Mood serien. Välj mellan flera härliga jordnära färger. Går att tvätta i maskin i 40° sträckes gärna i vått tillstånd. 

Mått:
Höjd 230 cm 
Ø 50 cm

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden