• -7%
    NG Baby Mood Spjälskydd Spjälsäng Petrol green

NG-Baby

NG Baby Mood Spjälskydd Spjälsäng Petrol green

NG Baby Mood Spjälskydd Spjälsäng Petrol green är perfekt att matcha med andra produkter i den super fina serien Mood. Detta spjälskydd passar spjälsängar och skyddar barnet från att fastna mellan spjälorna.

649 kr 695 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 70300-002

Produktinformation


NG Baby Mood Spjälskydd Spjälsäng Petrol green är perfekt att matcha med andra produkter i den super fina serien Mood. Detta spjälskydd passar spjälsängar och skyddar barnet från att fastna mellan spjälorna. Man fäster enkelt spjälskyddet med tygbanden i spjälorna. Mood seriens produkter är av 100% linne. Det går utmärkt att tvätta i maskin i 40°. Mixa och matcha bland de härliga jordnära färgerna. 

Mått:
25 cm x 360 cm

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden