• -9%
    NG-Baby Sovpöl Fairytale Rose

NG-Baby

NG-Baby Sovpöl Fairytale Rose

NG-Baby Sovpöl Fairytale Rose är ännu en produkt i den härliga fantasifyllda serien Fairytale från NG-Baby. Denna sovpöl är i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomullssatin med avtagbart och tvättbart yttertyg.

995 kr 1099 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 90900-536-516

Produktinformation


NG-Baby Sovpöl Fairytale Rose är ännu en produkt i den härliga fantasifyllda serien Fairytale från NG-Baby. Denna sovpöl är i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomullssatin med avtagbart och tvättbart yttertyg. En myspöl är perfekt för den lilla bebisen att ligga i och mysa och känna sig trygg i. Denna produkt finns i flera färger och matchas perfket med andra produkter i serien Fairytale.

Mått:
Längd:75
Bredd: 50 cm
Höjd: 17 cm

Tillbehör

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden