• -13%
    NG Baby Mood Påslakan Spjälsäng Blue

NG-Baby

NG Baby Mood Påslakan Spjälsäng Blue

NG Baby Mood Påslakan Spjälsäng Blue är ett härligt och trendigt bäddset i 100% linne. Detta påslakan ingår i serien Mood där det finns en mängd olika produkter du kan mixa och matcha.

695 kr 795 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 70110-001

Produktinformation


NG Baby Mood Påslakan Spjälsäng Blue är ett härligt och trendigt bäddset i 100% linne. Detta påslakan ingår i serien Mood där det finns en mängd olika produkter du kan mixa och matcha. Härliga jordnära färger som smälter in i vilket barnrum som helst. Linnematerialet har även eganskaper som att det är värmande när det är kallt och svalkande när det är varmt. Materialet blir även mjukare och mjukare ju mer det används. Denna serien finns i flera härliga färger! 

40° maskintvätt. 

Mått: 
Påslakan: 100 x 130 cm
Örngott: 38 x 55 cm

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden