• -11%
    Påslakan Sensitive Spjälsäng Rand blå

NG-Baby

Påslakan Sensitive Spjälsäng Rand blå

Ng-Baby Påslakan Sensitive spjälsäng Rand blå är ett härligt mjukt påslakanset från Ng-Baby. Passar till spjälsäng. 100% bomull med en mjuk och svalkande känsla.

399 kr 449 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 3515-391

Produktinformation


Påslakanset Sensitive är ett härlig mjukt påslakanset från Ng-Baby. 100% bomull med en mjuk och svalkande känsla. Blir bara mjukare och mjukare efter varje tvätt. Ng-Baby har hög kvalité på sin sömnad och material. Materialet som används är valt med omsorg och sett till barnets bästa. Ng-Baby använder sig bara av allergitestade råvaror från leverantörer som är Öko-Tex certifierade. Svensktillverkad. Passar till spjälsäng Mått: örngott 38*55cm påslakan 100x130cm Tvättråd: 60grader maskintvätt Finns i flera färger.

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden