• -13%
    Rätt Start Påslakan Säng Waves

Rätt Start

Rätt Start Påslakan Säng Waves

Rätt Start Påslakan Säng Waves är ett mjukt och skönt påslakanset i 100% Öko-texcertifierad bomull. Påslakansetet innehåller påslakan och örngott och passar till de flesta spjälsängar och resesängar.

349 kr 399 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 9090

Produktinformation


Rätt Start Påslakan Säng Waves är ett mjukt och skönt påslakanset i 100% Öko-texcertifierad bomull.

Påslakansetet är en produkt från Rätt Start tillverkad med största hänsyn till personmiljö, hav, sjöar och vattendrag. Är certifierade enligt den hårda personmiljöstandarden Öko-Tex STANDARD 100, klass 1 Baby. Det garanterar att produkten inte innehåller några giftiga ämnen eller allergener.

Rätt starts textilprodukter är mjuka, svala och sköna för att ge barnet maximal sovkomfort för att sova hela natten. Vi hoppas att du ska vara nöjd med din produkt från Rätt Start!

Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Innehåller påslakan och örngott. Underlakan köpes separat.

Mått:

Påslakan 100x130cm

Örngott 38x55cm

Rätt Start

rätt start logo

Rätt Start – Babyprodukter att lita på! Vision: Erbjuda fräscha och funktionella babyprodukter med mycket högt ställda säkerhetskrav. Sortiment: Babyleksaker, sängkläder, plastartiklar, bestick, tallrikar, muggar mm. Kort sagt - det mesta som finns hos en babyfackhandlare utom barnvagnar och bilstolar. Säkerhet: Vi för ett aktivt säkerhetsarbete och alla produkter uppfyller eller överträffar naturligtvis gällande säkerhetsnormer. Vi ligger också i framkant när det gäller att använda miljövänliga och allergisäkra material i alla våra produkter.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden