• -13%
    Påslakan Sensitive Vagn/vagga Rand rosa

NG-Baby

Påslakan Sensitive Vagn/vagga Rand rosa

Ng-Baby Påslakan Sensitive Vagn/vagga Rand rosa är ett mjukt och svalkande påslakan i 100% bomull. Passar till vagn/vagga och babykorg.

259 kr 299 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 1015-396

Produktinformation


Ng-Baby Påslakan Sensitive Vagn/vagga Rand rosa Påslakanset Sensitive är ett härlig mjukt påslakanset från Ng-Baby. 100% bomull med en mjuk och svalkande känsla. Blir bara mjukare och mjukare efter varje tvätt. Ng-Baby har hög kvalité på sin sömnad och material. Materialet som används är valt med omsorg och sett till barnets bästa. Ng-Baby använder sig bara av allergitestade råvaror från leverantörer som är Öko-Tex certifierade. Svensktillverkad. Passar till vagn, vagga och babykorg. Mått: örngott 28x35cm påslakan 70x80cm Tvättråd: 60grader maskintvätt Finns i flera färger.

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden