• -14%
    Rätt Start Bäddskydd 50*60cm

Rätt Start

Rätt Start Bäddskydd 50*60cm

Rätt Start Bäddskydd 50*60cm är ett vattentätt bäddskydd som passar till vagn/vagga och cosy nest. Bäddskyddet skyddar madrassen mot urin och kräk. Det är mjuk och har en andningsfunktion så barnet inte känner obehag av att ligga på det. Finns även i större storlek till spjälsäng och vuxensäng.

119 kr 139 kr
Slutsåld
Art nr: 9801

Produktinformation


Rätt Start Bäddskydd 50*60cm är ett vattentätt bäddskydd som passar till vagn/vagga och cosy nest. Bäddskyddet skyddar madrassen mot urin och kräk. Den är mjuk och har en andningsfunktion så barnet inte är obehagligt för barnet att ligga på det. Finns även i större storlek till spjälsäng och vuxensäng.

Polyuretanskiktet stoppar effektivt fukt men släpper igenom luft vilket ger ditt barn en sval och skön sovmiljö.

Underlägget är allergisäkert, fritt från PVC och godkänt enligt ÖKO-Tex 100, en miljöstandard som garanterar att inga miljöfarliga kemikalier använts i produktionen eller finns kvar i produkten.

Underlägget är mycket lättskött och tål maskintvätt i 90 grader.

 

Rätt Start

rätt start logo

Rätt Start – Babyprodukter att lita på! Vision: Erbjuda fräscha och funktionella babyprodukter med mycket högt ställda säkerhetskrav. Sortiment: Babyleksaker, sängkläder, plastartiklar, bestick, tallrikar, muggar mm. Kort sagt - det mesta som finns hos en babyfackhandlare utom barnvagnar och bilstolar. Säkerhet: Vi för ett aktivt säkerhetsarbete och alla produkter uppfyller eller överträffar naturligtvis gällande säkerhetsnormer. Vi ligger också i framkant när det gäller att använda miljövänliga och allergisäkra material i alla våra produkter.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden