• -8%
    Rätt Start Madrass Exclusive 60 x 120cm

Rätt Start

Rätt Start Madrass Exclusive 60 x 120cm

Rätt Start Madrass Exclusive 60 x 120cm är en praktisk och ÖKO-tex certifierad madrass från Rätt Start. Madrassen gör att barnet sover skönt om natten den andas och har en tvådelad kärna som enkelt kan tas ut och tvättas i maskin 60°C. 

549 kr 599 kr
I lager
Köp
Art nr: 9568

Produktinformation


Rätt Start Madrass Exclusive 60 x 120cm med quiltat yttertyg är en praktisk och bekväm madrass från Rätt Start. En exklusiv madrass till spjälsäng som ger bra stöd och har en tvådelad kärna som enkelt kan tas ut och tvättas i maskin 60°C. Öko tex-certifierad. 

Mått: 60 x 120 x 10 cm
Material: yttertyg av bomull/polyester och fyllning av polyester

Rätt Start

rätt start logo

Rätt Start – Babyprodukter att lita på! Vision: Erbjuda fräscha och funktionella babyprodukter med mycket högt ställda säkerhetskrav. Sortiment: Babyleksaker, sängkläder, plastartiklar, bestick, tallrikar, muggar mm. Kort sagt - det mesta som finns hos en babyfackhandlare utom barnvagnar och bilstolar. Säkerhet: Vi för ett aktivt säkerhetsarbete och alla produkter uppfyller eller överträffar naturligtvis gällande säkerhetsnormer. Vi ligger också i framkant när det gäller att använda miljövänliga och allergisäkra material i alla våra produkter.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden