• -23%
    Rätt Start Påslakan Vagn/vagga Waves Grafit

Rätt Start

Rätt Start Påslakan Vagn/vagga Waves Grafit

Rätt Start Påslakan Vagn/vagga Waves Grafit är ett mjukt och skönt påslakanset i 100% Öko-texcertifierad bomull. Påslakansetet innehåller påslakan och örngott och passar till vagn, vagga, babynest eller korg.

199 kr 259 kr
I lager
Köp
Art nr: 9161

Produktinformation


Rätt Start Påslakan Vagn/vagga Waves Grafit är ett mjukt och skönt påslakanset i 100% Öko-texcertifierad bomull.

Påslakansetet är en produkt från Rätt Start tillverkad med största hänsyn till personmiljö, hav, sjöar och vattendrag. Är certifierade enligt den hårda personmiljöstandarden Öko-Tex STANDARD 100, klass 1 Baby. Det garanterar att produkten inte innehåller några giftiga ämnen eller allergener.

Rätt starts textilprodukter är mjuka, svala och sköna för att ge barnet maximal sovkomfort för att sova hela natten. Vi hoppas att du ska vara nöjd med din produkt från Rätt Start!

Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Innehåller påslakan och örngott. Underlakan köpes separat.

Mått:

Påslakan 70x80cm

Örngott 28x35cm

Rätt Start

rätt start logo

Rätt Start – Babyprodukter att lita på! Vision: Erbjuda fräscha och funktionella babyprodukter med mycket högt ställda säkerhetskrav. Sortiment: Babyleksaker, sängkläder, plastartiklar, bestick, tallrikar, muggar mm. Kort sagt - det mesta som finns hos en babyfackhandlare utom barnvagnar och bilstolar. Säkerhet: Vi för ett aktivt säkerhetsarbete och alla produkter uppfyller eller överträffar naturligtvis gällande säkerhetsnormer. Vi ligger också i framkant när det gäller att använda miljövänliga och allergisäkra material i alla våra produkter.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden