• -40%
    Babybjörn vagghimmel

Baby Björn

Babybjörn vagghimmel

Sänghimmel till vagga från Babybjörn passar till baby björns vagga. Sänghimmeln gör det mer ombonat för ditt barn. Den tar bort störande ljud. Sänghimmeln är i tunt tyg vilket gör det luftigt och ditt barn känner sig inte instängd. Du kan dra sänghimmeln runt hela vaggan och använda det som myggnät. Sänghimmeln går lätt att sätta fast och ta loss. Går att tvätta i maskin 40 grader. Det följer med en praktisk påse som du kan förvara sänghimmeln när du inte använder den.

299 kr 499 kr
I lager
Köp
Art nr: 042021

Produktinformation


Sänghimmel till vagga från Babybjörn passar till baby björns vagga. Sänghimmeln gör det mer ombonat för ditt barn. Den tar bort störande ljud. Sänghimmeln är i tunt tyg vilket gör det luftigt och ditt barn känner sig inte instängd. Du kan dra sänghimmeln runt hela vaggan och använda det som myggnät. Sänghimmeln går lätt att sätta fast och ta loss. Går att tvätta i maskin 40 grader. Det följer med en praktisk påse som du kan förvara sänghimmeln när du inte använder den. Nättyget är tillverkat i 100 % polyester. Materialet är mjukt och godkänt enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter.

Baby Björn

baby björn

BabyBjörn är alltjämt ett svenskt familjeföretag, men produkterna finns idag över hela världen och den ursprungliga affärsfilosofin har visat sig vara hållbar, precis som produktkvalitén. Trender må ha kommit och gått, men små barns behov av trygghet och närhet har inte förändrats. Vid det här laget har fler än trettio miljoner barn blivit burna i BABYBJÖRN bärselar av sina mammor och pappor. Det är ett stort förtroende vi fått och vi är oerhört stolta över att ha kunnat bidra till att föra föräldrar och barn närmare varandra – lika mycket nu som när allt en gång började.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden