• -8%
    NG-Baby Spjälskydd Spjälsäng Petrol

NG-Baby

NG-Baby Spjälskydd Spjälsäng Petrol

NG-Baby Spjälskydd Spjälsäng Petrol​ är mjukt och mysigt spjälskydd i ekoligiskt GOTS-certiferad bomullssatin. Spjälskyddets stoppning är av återvunnet fibervadd.

549 kr 599 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 90220-532

Produktinformation


NG-Baby Spjälskydd Spjälsäng Petrol​ är mjukt och mysigt spjälskydd i ekoligiskt GOTS-certiferad bomullssatin. Spjälskyddets stoppning är av återvunnet fibervadd. Ger en ombonad känsla i spjälsängen och förhindrar att inte de små armarna och benen sticker utanför spjälorna. Detta spjälskydd från NG-Baby finns i flera härliga färger. Mixa och matcha med andra produkter från Fairytale serien.

Mått:
25 cm x 360 cm

Tillbehör

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden