• -13%
    NG-Baby Spjälskydd vagga Big Star marin

NG-Baby

NG-Baby Spjälskydd vagga Big Star marin

Spjälskydd vagga Big Star marin från Ng-Baby som passar till dom flesta vaggor. Spjälskyddet har måtten 40x89 cm 20 cm högt. New England kollektionen.

259 kr 299 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: 2331-969

Produktinformation


NG Babys spjälskydd för vagga är designade för att passa med deras många olika påslakanset. Ng-Baby väljer alla sina material med omsorg för att bara erbjuda det bästa till Ditt barn. Allt material kommer från leverantörer som är Öko-texcertifierade. Yttertyget i spjälskydden är 100 % bomull och fyllningen är fibervadd för bästa möjliga stabilitet och hållbarhet. Mått: 40*89cm 20cm högt

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden