NG-Baby

Ng-baby Istoppstäcke Mellanfluffy spjälsäng

Istoppstäcke Mellanfluffy spjälsäng från NG-Baby. Täcke till spjälsäng med måtten 90 x 125cm och tillverkat av Öko-tex certifierade råvaror. Istoppstäcket går att tvätta i maskin.

259 kr
I lager
Köp
Art nr: 3415

Produktinformation


Istoppstäcke Mellanfluffy spjälsäng från NG-Baby Täcke Mellanfluffy är NG-Babys mest använda täcke och passar de flesta temperaturer. Täcket har yttertyg av bomull/polyester och fyllning av polyesterfiber för bästa bekvämlighet. Täcket är tillverkat av Öko-tex certifierade råvaror. Täcket är lätta att tvätta i maskinen, 60 grader. Storlek: 90x125 cm Passar att lägga i spjälsängen.

NG-Baby

ng baby logo

Köp Ng-Baby på Babyhuset. Ng-Baby tillverkar allt från skötbäddar till pannband som skyddar barnets huvud. Här hittar ni vårt sortiment. Med de populära kollektionerna Prick och Big Star finns det något för alla.
NG Baby har funnits sedan 1959 då vår grundare Nils Gerhard Jacobsen började med att tillverka madrasser till barnvagnar. Sedan dess har vi utvecklat och producerat bäddutrustning till baby från egen fabrik i Emmaljunga. Efter så lång erfarenhet kan vi nog påstå att vi vet vad babyn behöver.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden