• -32%
    Troll Linda Spjälsäng Vit

Troll

Troll Linda Spjälsäng Vit

Troll Linda spjälsäng är en klassisk spjälsäng med fyra fasta sidor. Stabil botten som man kan höja och sänka i tre olika lägen. Madrasstorlek 120x60 (ingår ej).

879 kr 1295 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: COT-LD0310Vit

Produktinformation


Troll Linda spjälsäng är en klassisk spjälsäng med fyra fasta sidor. Stabil botten som man kan höja och sänka i tre olika lägen. Detta gör att det blir enklare att lyfta ur bebisen utan att behöva böja sög för mycket. När bebisen väver och kan resa sig upp så sänker man madrassen så att barnet inte trillar ut.

Gjord på helt giftfria material!

Madrasstorlek 120x60 (ingår ej)

Mått på spjälsängen: H87,1xL124xB64,7cm


 

Troll

troll logo

Troll möbelserie håller riktigt hög kvalitet och hjälper dig att inreda barnrummet. På Troll tänker man på kvalitet och funktionalitet. 
HISTORIA
Den första Troll-fabriken startades 1994 i Smiltene, Lettland, med tillverkning av sängar. Där arbetade endast 20 personer som tillverkade 200 sängar per månad. Idag har Troll över 400 anställda i två stora fabriker som producerar mer än 15 000 baby- och barnprodukter varje månad. Troll Nursery-produkter säljs i över 30 länder.
PRODUKTER
Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitéts krav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.
MILJÖN
På Troll tar man ansvar för miljön. I produkterna används vattenbaserad färg och lim. Troll återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna och man har arbetat fram ett eget återvinningssystem till även färg och lim. Troll jobbar aktivt med att förbättra miljöpåverkan.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden