Troll

Troll Scandy Spjälsäng Vit

Troll Scandy Spjälsäng Vit är en trendig spjälsäng från populära Troll. Spjälsängen följer inredningstrenden vitt blandat med träfärgat. Mått 60x120cm. Finns även i skötbyrå och garderob.

2895 kr 3195 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: COT-SC0557-WH

Produktinformation


Troll Scandy Spjälsäng Vit är en modern spjälsäng från Troll. Spjälsängen har släta vita ytor och ben i trä som följer den svenska inredningstrenden.

Mått: 60x120cm

Finns även matchande skötbyrå och garderob.

Troll

troll logo

Troll möbelserie håller riktigt hög kvalitet och hjälper dig att inreda barnrummet. På Troll tänker man på kvalitet och funktionalitet. 
HISTORIA
Den första Troll-fabriken startades 1994 i Smiltene, Lettland, med tillverkning av sängar. Där arbetade endast 20 personer som tillverkade 200 sängar per månad. Idag har Troll över 400 anställda i två stora fabriker som producerar mer än 15 000 baby- och barnprodukter varje månad. Troll Nursery-produkter säljs i över 30 länder.
PRODUKTER
Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitéts krav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.
MILJÖN
På Troll tar man ansvar för miljön. I produkterna används vattenbaserad färg och lim. Troll återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna och man har arbetat fram ett eget återvinningssystem till även färg och lim. Troll jobbar aktivt med att förbättra miljöpåverkan.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden