• -12%
  Baby Björn Paket Svart

Baby Björn

Baby Björn Paket Svart

Baby Björn Paket innehåller bärsele One Svart, Babysitter Balance Soft Svart/mörkgrå och en rolig lekbåge till babysittern. 

2795 kr 3189 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: Baby Björn Paket

Produktinformation


Baby Björn Paket innehåller följande:

Baby Björn bärsele One Svart Cotton Mix är en praktisk bärsele. Den är perfekt för dig som vill ha en ergonomisk bärsele med makalös komfort. Och ett måste för dig som vill ha varierat bärande under lång tid. Du kan bära både på mage och rygg – det är enkelt och bekvämt i alla lägen. Bärsele One är allt du behöver.

Nu med en nyare modell med förstärkta axelremmar.

Ålder 
Från nyfödd till ca 3 år
Min. 3,5 kg/53 cm
Max. 15 kg/100 cm

Obs!
Min. ålder utåtvänt läge: 5 månader
Maxvikt i utåtvänt läge: 12 kg

Materialinformation
Bomullsmix
Huvudmaterial: 60 % bomull, 40 % polyester
Foder: 100 % bomull
Insida midjebälte: 100 % polyester

Testat och säkert
Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. Garanterat fria från häsofarliga ämnen. Uppfyller kraven för Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter.

 

Baby Björn Babysitter Balance Soft Svart/mörkgrå är en klassisk babysitter i ergonomisk och modern design. En babysitter där sitsen är i mjukt tyg och formen skapar en mysig känsla för barnet. Babysittern ger ett rogivande gung och barnet lär sig snabbt sätta fart själv och tränar då balans och motorik på ett naturligt sätt. Väljer du en babysitter från Babybjörn får ditt barn rätt stöd för rygg och huvud. Babysittern har en formsydd tygsits som formar sig efter barnets kropp och fördelar vikten jämt. Perfekt för spädbarn som ännu inte har fullt utveckald muskulatur. Rekommenderas från nyfödd till ca 2 år. Material Tyget består av 100 % bomull. Stoppningen är 100 % polyester. Textilierna närmast barnet är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. De är garanterat ofarliga för barns ömtåliga hud och kan inte framkalla allergier.

Lekbåge till Babysitter Balance Väcker leklusten BABYBJÖRN Träleksak till Babysitter är en leksak för små med stor leklust. Figurerna i glada färger väcker ditt barns nyfikenhet på ett naturligt sätt och gör stunden i babysittern roligare. Träleksaken passar alla våra babysittrar och fästs på ett sätt som gör att barnet inte kan ta loss den på egen hand. I likhet med alla våra produkter innehåller den inga otillåtna ämnen.

Produkter i paketet

 • Baby Björn bärsele One Svart Cotton Mix

  Baby Björn bärsele One Svart Cotton Mix
  1395 kr 1495 kr
 • Babysitter Balance soft svart/mörkgrå

  Babysitter Balance soft svart/mörkgrå
  1190 kr 1399 kr
 • Lekbåge till Babysitter Balance

  Lekbåge till Babysitter Balance
  299 kr

Baby Björn

baby björn

BabyBjörn är alltjämt ett svenskt familjeföretag, men produkterna finns idag över hela världen och den ursprungliga affärsfilosofin har visat sig vara hållbar, precis som produktkvalitén. Trender må ha kommit och gått, men små barns behov av trygghet och närhet har inte förändrats. Vid det här laget har fler än trettio miljoner barn blivit burna i BABYBJÖRN bärselar av sina mammor och pappor. Det är ett stort förtroende vi fått och vi är oerhört stolta över att ha kunnat bidra till att föra föräldrar och barn närmare varandra – lika mycket nu som när allt en gång började.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden