• -17%
  Gravidpaket

Besafe

Gravidpaket

Gravidpaket är ett perfekt paket för den gravida kvinnan. I paketet ingår Besafe Gravidbälte, en mysig bok att fylla i händelser under de nio månader som du är gravid, Carriwell Flexi Belt och en härlig gravidkudde från NG-Baby.

995 kr 1206 kr
I lager
Köp
Art nr: 520033pkt

Produktinformation


Gravidpaket är ett mysigt paket för den gravida kvinnan. Paket som innehåller följande:

BeSafe Gravidbälte är ett gravidbälte som rekommenderas att använd för den gravida kvinnan. Vid en kollision kan en vuxen person kastas framåt med en kraft av tre till fem ton. Hos en gravid kvinna ligger fostret långt fram och utsätts därför för en extrem belastning av bältet i kollisionsögonblicket. BeSafe Gravid styr bort höftbältet från magen och fostret. Med BeSafe Gravid fördelas kraften jämnare över hela kroppen, bort från magen och ned på den stabilare höftkammen. Modern slipper dessutom obehaget med bältet över magen vid daglig bilkörning. I olyckor där gravida varit inblandade har fostret klarat sig tack vare att kvinnorna har använt bältesstyrning. Använd därför BeSafe Gravid redan från andra graviditetsmånaden.

Bok Gravid - fyll-i-bok om nio månaders väntan är en mysig minnesbok för allt som rör graviditeten, från plusset på stickan till förlossningen.

Vecka för vecka går boken framåt med lätt information om graviditeten och utvecklingen i magen samt lämnar samtidigt plats för egna tankar och anteckningar. Hur mår du just nu? Vad tänker du mycket på? Vad känns roligt, jobbigt, läskigt? Skriv om graviditetssymptom, rörelser i magen, mödravårdsbesök och tips till dig själv som mamma.

Format: 200x210 mm, 102 sid Inbunden FSC-märkt papper

Carriwell Flexi Belt Flexi-Belt gör enkelt vanliga byxor och kjolar till gravidkläder eller mammakläder. Den stretchiga remmen är justerbar i storlek och har nickelfri knapp. Panel i tre färger ingår i varje förpackning FlexiBelt. Material: 100% ekologisk odlad bomull.

 

NG Baby Gravidkudde Grå ger dig ett perfekt stöd när du är gravid och ska sova. Den rörliga fyllningen gör den lätt att forma efter eget behov. Yttertyget är avtagbart med dragkedja och innerkudden är fylld med styrolitkulor. Mått: 140 x 45 cm. Finns i flera olika färger.

Produkter i paketet

 • Bok Gravid - fyll-i-bok om nio månaders väntan

  Bok Gravid - fyll-i-bok om nio månaders väntan
  189 kr
 • Carriwell Flexi Belt

  Carriwell Flexi Belt
  169 kr
 • Ng-Baby Gravidkudde grå

  Ng-Baby Gravidkudde grå
  399 kr 449 kr
 • BeSafe Gravidbälte

  BeSafe Gravidbälte
  339 kr 399 kr

Besafe

besafe logo

BeSafe har kollisionstestat bilbarnstolar i 20 år. Besafe lägger varje år ner stora resurser på att utveckla och testa produkterna, det är vår garanti till dig -säkerheten är viktigast. De sammarbetar med de ledande aktoriteterna innom trafikforskningen som Väg och Transportforskningsinstitutet vid universitetet i Linköping, Trygg Trafikk i Norge, TNO i Holland och ADAC i Tyskland.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden