• -17%
  Troll Linda Sängpaket

Troll

Troll Linda Sängpaket

Troll Linda Sängpaket är ett prisvärt paket som innehåller en spjälsäng, en madrass och ett påslakan startkit från Ng-Baby. 

1995 kr 2393 kr
I lager

Färg

Köp
Art nr: COT-LD0310Vitsängpkt

Produktinformation


Troll Linda Sängpaket  innehåller följande:

Troll Linda spjälsäng är en klassisk spjälsäng med fyra fasta sidor. Stabil botten som man kan höja och sänka i tre olika lägen. Detta gör att det blir enklare att lyfta ur bebisen utan att behöva böja sög för mycket. När bebisen väver och kan resa sig upp så sänker man madrassen så att barnet inte trillar ut.

Gjord på helt giftfria material!

Madrasstorlek 120x60 (ingår ej)

Mått på spjälsängen: H87,1xL124xB64,7cm

 

Ng-Baby startkit 5-del spjälsäng Biet är ett paket som innehåller de viktigaste till spjälsängen. Startkitet innehåller kudde, istoppstäcke, underlakan, påslakan och örngott i nalle mönster. Svenskt tillverkat. Bra kvalité.

1st kudde 32*52cm

1st istoppstäcke 90*125cm

1st underlakan 

1 st påslakan 100*130cm

1st örngott 38*55cm

Produkter i paketet

 • Ng-Baby startkit 5-del Spjälsäng Biet

  Ng-Baby startkit 5-del Spjälsäng Biet
  699 kr 799 kr
 • Troll Linda Spjälsäng Vit

  Troll Linda Spjälsäng Vit
  895 kr 1295 kr
 • Troll Madrass Spjälsäng 60x120cm

  Troll Madrass Spjälsäng 60x120cm
  299 kr

Troll

troll logo

Troll möbelserie håller riktigt hög kvalitet och hjälper dig att inreda barnrummet. På Troll tänker man på kvalitet och funktionalitet. 
HISTORIA
Den första Troll-fabriken startades 1994 i Smiltene, Lettland, med tillverkning av sängar. Där arbetade endast 20 personer som tillverkade 200 sängar per månad. Idag har Troll över 400 anställda i två stora fabriker som producerar mer än 15 000 baby- och barnprodukter varje månad. Troll Nursery-produkter säljs i över 30 länder.
PRODUKTER
Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitéts krav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.
MILJÖN
På Troll tar man ansvar för miljön. I produkterna används vattenbaserad färg och lim. Troll återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna och man har arbetat fram ett eget återvinningssystem till även färg och lim. Troll jobbar aktivt med att förbättra miljöpåverkan.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden