• -24%
  Troll Lux Spjälsängpaket inkl madrass

Troll

Troll Lux Spjälsängpaket inkl madrass

Troll Lux spjälsängpaket innehåller en spjälsäng med höj och sänkbar sida med tillhörande madrass från Troll. Botten går att ha i tre lägen.Madrassen har ett ytter tyg i bomull som går att ta av och tvätta. 

1595 kr 2094 kr
I lager
Köp
Art nr: luxinkmadr

Produktinformation


Troll Lux spjälsängpaket innehåller en spjälsäng med höj och sänkbar sida med tillhörande madrass från Troll. Botten går att ha i tre lägen. Madrassen har ett ytter tyg i bomull som går att ta av och tvätta.

Produkter i paketet

 • Troll spjälsäng Lux H-S vit

  Troll spjälsäng Lux H-S vit
  1395 kr 1895 kr
 • Troll Madrass Spjälsäng 60x120cm

  Troll Madrass Spjälsäng 60x120cm
  299 kr

Troll

troll logo

Troll möbelserie håller riktigt hög kvalitet och hjälper dig att inreda barnrummet. På Troll tänker man på kvalitet och funktionalitet. 
HISTORIA
Den första Troll-fabriken startades 1994 i Smiltene, Lettland, med tillverkning av sängar. Där arbetade endast 20 personer som tillverkade 200 sängar per månad. Idag har Troll över 400 anställda i två stora fabriker som producerar mer än 15 000 baby- och barnprodukter varje månad. Troll Nursery-produkter säljs i över 30 länder.
PRODUKTER
Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitéts krav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.
MILJÖN
På Troll tar man ansvar för miljön. I produkterna används vattenbaserad färg och lim. Troll återvinner produktionsspillet till bland annat uppvärmning av fabrikerna och man har arbetat fram ett eget återvinningssystem till även färg och lim. Troll jobbar aktivt med att förbättra miljöpåverkan.

Andra Produkter

Populära produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden