• -45%
    Chicco Liteway  2016 inkl, bygel Green

Chicco

Chicco Liteway 2016 inkl, bygel Green

Chicco Liteway 2016 inkl, bygel Green är en smidig och praktisk resesulky från Chicco. Liteway är en paraplysulky med sufflett och liggläge. Sulkyn är smidig att fälla ihop och är praktisk att ha med på resan eller shoppingturen.

995 kr 1795 kr
Slutsåld

Färg

Art nr: 3672-651

Produktinformation


Chicco Liteway 2016 inkl, bygel Green är en praktisk och smidig resesulky från populära Chicco. Sulkyn tilltalar både de mest modemedvetna och de mestkrävande föräldrarna. Fungerar bra i både stad och natur. Den har en smart design, är lätt att fälla ihop, har stora bakhjul och små svängbara framhjul som även går att låsa och ryggstödet går att justera i olika lägen. Går att ha i plant liggläge när barnet vill sova. Klädseln är tvättbar.

Praktisk sittbygel ingår.

Godkänd från 0 mån+

Mått uppfälld: 46x87x103

Mått ihopfälld: 29x105

Vikt : 6,9 kg

Tillbehör

Chicco

chicco logo

Chicco tycker verkligen att det är fortfarande den bästa i världen. Och Chicco känner tur eftersom de tillbringar sin tid med att tänka på hur de kan göra barn glada. Så allt de har i åtanke är skapad med ett specifikt syfte. Hitta ett hem, träffa ett barn och göra honom lycklig. Ingenting är viktigare för dem än detta. Därför att de vet att de kommer att belönas med den mest extraordinära gåvan någonsin. Ett leende från ett barn.

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden