Elodie Details

Elodie Details Paraplysulky Graphic Grace

Elodie Details Paraplysulky Graphic Grace är en smidig och trendig sulky från populära Elodie Details. Paraplysulkyn har en praktisk sufflett som skyddar barnet mot sol och vind. Ryggstödet är justerbart så barnet kan sova gott i vagnen.

1990 kr 2699 kr
I lager
Köp
Art nr: 103816

Produktinformation


Elodie Details Paraplysulky Graphic Grace är en praktisk, smidig och trendig paraplysulky från populära Eldoie Detasil. paraplysulkyn kommer med en praktsik sufflett som har extra papparatsiskydd. Den skyddar barnet mot solen, vinden och gör det extra mysigt i sulkyn. Hjulen är rejäla för att göra framkomligehten enkel på både kullersten, skogspromenader och på snöiga gator. 

Sulkyn är enkel att fälla ihop till extremt kompakt förvarings- och transportläge. Medföljer gör dessutom en specialanpassad transportbag som är perfekt vid till exempel incheckning på flyget.

Vagnen håller högsta kvalitet och säkerhet. Den har testats och godkänts enligt EN 1888:2012.

Mått uppfälld: 50 X 64 X 118 cm

Mått hopfälld: 28 X 33 X 110 cm

Vikt: 8,5 kg

Maximal lastvikt: 15 kg

Elodie Details

elodie details logo

Elodie Details är varumärket där babylivets alla små vardagsartiklar får den designomtanke de förtjänar. Elodie Details har genom hög kvalitet och täta produktlanseringar skapat sig en stor och lojal kundbas. Deras nytänkande och mångfald av matchande produkter har givit dem en position som ett av Europas ledande varumärken för designade babyprodukter

Andra Produkter

Nyhetsbrev

Prenumerera

Ta del av erbjudanden