Kronan

Kronan Sulky S Röd 2016

Kronan Sulky S Röd årsmodell 2016 är testat och godkänd för barn upp till 20 kg. Sulky S har svängbara framhjul vilket gör den smidig att manövrera. Tar inte mycket plats ihopfälld.

2990 kr 3990 kr
I lager
Betala från 174 kronor per månad

Färg

Köp
Art nr: 661611550

Produktinformation


Kronan Sulky S Röd årsmodell 2016 är testat och godkänd för barn upp till 20 kg. Sulky S har svängbara framhjul vilket gör den smidig att manövrera. Tar inte mycket plats ihopfälld.

Kronan Sulky S röd har två stora fasta lufthjul bak och 8 tum stora svängbara framhjul som klarar all sorts terräng. 
Den är bara 53 cm bred och kan enkelt fällas ihop. Ihopfälld tar den inte mycket plats och den kan göras mindre med att ta av hjulen. 
Kronan Sulky har ett ergonomiskt handtag som justeras med hjälp av en knäled. 
Sittdelen är rymlig och kan ställas till fullt liggläge. fotstödet kan justeras i tre lägen. 

Suffletten
Det inbyggda insektsnätet skyddar effektivt mot oönskade gäster. Insektnätet sitter nu på undersidan i suffletten och du fäster det runt fotstöd och chassi. Med den inbyggda solkepsen slipper ditt barn få sol i ögonen, den fälls lätt ut genom ett enkelt handgrepp ur suffletten. Och en stor ventilationslucka gör det behagligare för barnet under varma sommardagar.


8 tum stora svängbara framhjul är Sulky/S. Ergonomiskt handtag, inbyggt insektsnät, lufthjul och bara 53 cm bred. Sulkyn blir mycket liten ihopfälld och passar bra som resebarnvagn. Testad och godkänd för barn upp till 20 kg.

Mått & vikt
Innermått Sittdel
Längd: 89 cm
Bredd: 30 cm
Sittdjup : 23 cm 

Vagn ihopfälld med hjul
Längd: 67 cm
Bredd: 30 cm
Höjd: 40 cm

Vikt
Sulky/S: 10,3 kg

Tillbehör

Kronan

Kronan logo

Det är mycket man ska tänka på när man får barn. Därför harKronan sett till att det åtminstone är lätt att välja rätt barnvagn. Kronan barnvagnar är enkla, rejäla och anpassade för svenska förhållanden. Kronan barnvagnar är även certifierade med P-märkning, att de dessutom är snygga får ses som en bonus.

  • PRODUKT Kategoribanner NG Fairytail 550x250.jpg

  • PRODUKT Kategoribanner Done by deer 550x250.jpg

Våra populära varumärken

Visa alla
  • elodie details logo
  • troll logo
  • emmaljunga logo
  • britax logo
  • Kronan logo
  • besafe logo