Så kan du investera i bitcoin långsiktigt

Att spara lite pengar till barnen varje månad är en bra idé. För att få en rimlig chans att få en bra avkastning på pengarna är investeringar i olika tillgångsslag ett bra alternativ. Bitcoin är ett tillgångsslag som du kan investera i långsiktigt och ha chans att få bra avkastning.

Det finns många anledningar till varför du bör spara och investera pengar till dina barn. Med ett sparande kan du hjälpa till med att betala körkort, utlandsstudier eller ett lägenhetsköp. När du ska spara till barn är det bra att ha en diversifierad portfölj. Det är bra att investera i olika tillgångsslag som har låg samvariation. Att investera långsiktig i bitcoin är ett alternativ. När du ska investera i bitcoin är det viktigt att göra det genom en säker aktör. Hos Btcx kan du köpa bitcoin tryggt.

Bitcoin är en decentraliserad valuta

BTCX prioriterar och sätter högt värde på din säkerhet. Med deras välutvecklade IT-säkerhet är du i trygga händer när du handlar bitcoin. Genom dem kan du ha din kryptovaluta inom 25 minuter, det är snabbaste tjänsten i Sverige. Bitcoin är den första och största kryptovalutan. Det flesta ser bitcoin som en bra investering men det finns möjlighet att använda det som betalmedel på vissa ställen. Bitcoin bygger på en teknik som kallas för blockchain. Den tekniken gör det möjligt för bitcoin att vara en decentraliserad valuta som inte kontrolleras av en bank eller stat.

Spara till barn

Det är många faktorer att ta hänsyn till när du ska spara till barn. Att sprida riskerna är en sak. Du kan exempelvis ha indexfonder med låg risk som du kompletterar med bitcoin som har en högre risk. Om du vill ha en god avkastning är börsen och andra tillgångar som valutor och kryptovalutor bra alternativ. Att spara regelbundet är en annan viktig faktor. Om du månadssparar i bitcoin kommer du köpa när det både är dyrt och billig vilket ger ett genomsnittsvärde. Bitcoin är ett volatilt tillgångsslag och det svänger ibland snabbt och kraftigt vilket är bra att veta. Det är svårt att pricka bottnar där det är bra att köpa. För att slippa försöka köpa vid rätt tillfälle är ett köp varje månad ett bra alternativ. Månadsspara är bra oavsett tillgång.