Viktigt med mobilskydd på iPhone 14 Pro

Som småbarnsförälder är du säkert medveten om risken att lämna över mobilen i barnens händer. Men det är praktiskt när du är på restaurang eller kanske bara behöver koppla av en stund. En ny smartphone är dock dyr och vill du garantera en lång livslängd på din ägodel bör du skydda den.

Här får du tips på vilken typ av skydd du bör införskaffa till din iPhone 14 Pro och andra moderna smartphones.

Undvik trasig skärm

Den vanligaste skadan på mobiltelefoner är trasiga skärmar. Ibland går skärmen i tusen bitar, andra gånger blir det mindre repor som slutligen gör mobilen oanvändbar. Är du småbarnsförälder så köp skal till iPhone 14 Pro här för att slippa oron över att barnen ska tappa mobilen i golvet.

Du hittar mängder av mobilskal, allt från enkla varianter i en färg till häftiga designs med snygga mönster. Det viktigaste är att du köper ett skal redan från start. Då slipper du oroa dig när barnen lånar mobilen för att spela eller titta på ett barnprogram.

Utrusta mobilen med fler tillbehör

Utöver att skydda din iPhone 14 med ett rejält mobilskal kan du även införskaffa smarta tillbehör. Du kan exempelvis köpa ett ministativ som stöd när barnen ska se en film på din mobiltelefon. Då behöver barnen inte sitta med mobilen i händerna och skulle den ramla av stativet är den dessutom skyddad av skalet.

”Eftersom skärmtittande är dåligt för barns ögon är det praktiskt att ställa mobilen på ett stativ och få längre avstånd.”

Flera laddare är också smart att ha tillgång till när du i tid och otid lånar ut mobilen till barnen. En halvtimmes lek på mobilen dränerar batteritid och därför är det bra att snabbt kunna ladda mobilen.